Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες και προσφέρουμε πολλές επιλογές ώστε ο κάθε ασθενής να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ότι ακριβώς ταιριάζει στις απαιτήσεις του!

Ακίνητοι Μηχανισμοί

Μεταλλικά brackets

Είναι τα γνωστά σε όλους brackets και αποτελούν το μέσο εφαρμογής των ορθοδοντικών δυνάμεων στα δόντια. Οι ορθοδοντικές δυνάμεις που μετακινούν τα δόντια εξασκούνται από ορθοδοντικά σύρματα, λαστιχάκια, ελατήρια και ελαστικές αλυσίδες και μέσω των brackets εφαρμόζονται στα δόντια. Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην ορθοδοντική θεραπεία των παιδιών με πολύ καλά αποτελέσματα θεραπείας.

Διάφανα brackets

Τα σιδεράκια αυτά έχουν επίσης πολύ καλά αποτελέσματα θεραπείας με το πλεονέκτημα ότι είναι σχεδόν αόρατα! Κατασκευάζονται από κεραμικό υλικό και χρησιμοποιούνται με διαφανή συρμάτινα τόξα με αποτέλεσμα να αποτελούν μια πολύ αισθητική επιλογή κυρίως για εφήβους και ενήλικες αλλά ακόμη και για μικρά παιδιά.

Γλωσσικά brackets

Αυτά είναι τα απολύτως αόρατα καθώς τοποθετούνται στην εσωτερική (γλωσσική) επιφάνεια των δοντιών, έχουν ακριβώς τα ίδια θεραπευτικά αποτελέσματα με τα υπόλοιπα, και είναι αδύνατο να σας καταλάβουν ότι φοράτε brackets! Αποτελεί μία απολύτως αισθητική επιλογή για ενήλικες καθώς δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Δικτυωθείτε μαζί μας

facebook          twitter1          google